Sari la conținut

Urmărește-ne

🚚 Transport gratuit la comenzi peste 200 Lei

Contactează-ne

Livrare si retururi

DETALII REFERIOTARE LA LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE

Veţi primi bunurile comandate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. 

Taxa de transport este de 17 Lei (tarif pentru o greutate maxima de 2kg per colet), iar pentru comenzi mai mari de 200 LEI livrarea este gratuita.

Livrarea se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. 

Dupa livrarea comenzii si incasarea platii ramburs aferenta produselor comandate de dumneavoastra de catre curier, veti primi factura corespunzatoare comenzii in format electronic pe adresa de email.

DETALII LEGATE DE EXERCITAREA DREPTULUI DE RETUR (retragere)

Potrivit prevederilor legale aflate in vigoare, exercitarea dreptului la retur se poate face in termen de 14 de zile de la primirea produsului comandat pe Malle.ro. Siteul nostru garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Aşadar dacă va decideţi să returnați un produs, atunci nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită (in conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47)

Produsele care nu corespund cerinţelor dumneavoastră, trebuie expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, la adresa:

Strada Marasesti Nr. 18, Etaj 3, Apartament 6, Suceava.

împreună cu Formularul de Retur completat, care il veti primi pe mail in momentul in care ne anuntati intentia de a face retur.

In cazul in care produsele ajung deteriorate, sau prezinta semne vizibile de utilizare, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. 

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate, iar returul se poate face numai o singura data pentru un produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Se va refuza returul pentru produsele care au lipite pe ambalajul original, etichete de la curier, banda adeziva sau orice alt material ce va deteriora produsul (cutie, ambalaj, etc.) 

Aşadar va rugam să ne inştiinţaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea produsului comandat va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii informaţiilor corecte referitoare la retur. În cazul in care nu primim aceste informaţii suma va fi rambursata în 14 de zile din momentul preluării de către noi a produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită prin transfer bancar . Noile produse comandate vor fi expediate cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului aşadar lipsa de conformitate nu poate fi invocata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Malle.ro

>> CLICK PENTRU A COMPLETA FORMULARUL DE RETUR <<

Livrare rapida maxim 48h

Transport gratuit la minim 200 ron

Retur garantat in 14 zile

Zeci de mii de clienti fericiti