Sari la conținut

Urmărește-ne

🚚 Transport gratuit la comenzi peste 200 Lei

Contactează-ne

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Malle.ro (malle.ro).

Site-ul Malle.ro (malle.ro) este operat de societatea Sonos Vending S.R.L., inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J33/1110/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Malle.ro (malle.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replică.

Clienții Malle.ro vor fi intotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul Malle.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier este dovada plății sau extrasul de cont.

Garanția produselor

Sonos Vending SRL declară pe propria răspundere că produsele comercializate corespund documentațiilor de execuție ale fabricanților, sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate, conform dispozițiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificările și completarile ulterioare coroborate cu dispozițiile Legii nr, 449/2003 privind vanzarea produselor și garanțiile asociate acestor, cu modificările și completarile ulterioare.

Sonos Vending SRL acordă garanție, pe baza facturii, pe o perioadă de 24 luni de la data livrării către consumator.*

*Atenție! În primele 6 luni de la achiziție, produsele defecte sunt considerate neconforme la data cumpărării, urmând ca după încheierea acestei perioade, clientul să facă dovadă că lipsa de conformitate a survenit în momentul achiziției. În cazul în care această dovada lipsește și lipsa de conformitate nu poate fi dovedită, produsul nu poate intra sub incidența garanției.

În acest termen clientul va beneficia automat de înlocuirea/reparația produsului la apariția lipsei de conformitate, cu excepția cazurilor în care lipsa de conformitate este minoră și/sau deficiențele sunt imputabile consumatorului. În cazul în care clientul dorește restituirea sumei, aceasta se transformă în Voucher pentru achiziția altor produse de pe site-ul Malle.ro. În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

Cererea de ridicare a produsului se realizează de către firma noastră. Dacă doriți să trimiteți coletul prin altă firmă de curierat, vă rugăm să aveți în vedere că NU acceptăm colete ramburs.

În situația în care produsele se defectează și acestea beneficiază de perioada de garanție prevăzută mai sus, clientul poate transmite situația la adresa de e-mail contact@malle.ro sau la numărul de telefon 0756 241 790.

Responsabilitățile clientului cu privire la garanție

Condițiile de garanție NU se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de clienți sau în circumstanțe cum ar fi:

  • Uzura normală a produsului.
  • Defectele cauzate de manevrarea brutală (defectele cauzate de obiecte ascuțite, de îndoire, comprimare sau cădere, etc.).
  • Defecte cauzate de utilizarea în condiții neadecvate (aplicării greșite la folii, distrugeri intenționate, utilizare defectuoasă, etc.).
  • S-a intervenit asupra produsului, a fost montat, reparat și/sau modificat de personal neautorizat.
  • Termenul de garanție a produselor începe la data menționată în factură fiscală care atestă vânzarea.

Garanția legală de conformitate

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Politica de Confidentialitate

https://malle.ro/pages/politica-de-confidentialitate

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Malle.ro (malle.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Malle.ro (malle.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Malle.ro (malle.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Malle.ro (malle.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Malle.ro (malle.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Malle.ro (malle.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Malle.ro (malle.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@malle.ro

Livrare rapida maxim 48h

Transport gratuit la minim 200 ron

Retur garantat in 14 zile

Zeci de mii de clienti fericiti